img_5652_01
Prachtmaat on tour
Margriet winterfair

24 tot 30 november 2023

Brabanthallen Den Bosch

Wij staan dit jaar weer op de Margriet Winterfair. Met de grootste Plussize collectie. Ruim 70 vierkante meter aan stand. Merken als Magna en Only Carmakoma komen voorbij. En uiteraard onze bekende One Size kleding.
Bent u erbij..? Tot op de Margriet Winterfair.

Black Friday

Vrijdag 24 november

Prachtmaat.nl of in de winkel

Jaarlijkse organiseren wij de 4de vrijdag van November een Mega Black Friday Sale. Dit jaar organiseren wij deze grote happening zowel online en in de winkel. De winkel is dan omgetoverd met 5 en 10 en 15 euro items. De keus is enorm van maat 40 t/m maat 58.
Het word groter dan ooit. Met een MEGA grote collectie van Only Carmakoma, Magna en One Size artikelen. See you op www.prachtmaat.nl !!! Of kom gezellig Shoppen in de winkel.
Online start de Black Friday Sale op Vrijdag 24 November om 00.01 middernacht en eindigt op Vrijdag 23.59

Pre Summer Sale

Vrijdag 26 April ""Alleen ONLINE""

Prachtmaat.nl of in de winkel

Eind April gaan we weer gaan knallen met onze jaarlijkse Pre Summer Sale. Dit jaar organiseren wij de grootste Pre Summer Sale Marathon van Brabant.. ALLEEN online... 24 uur lang is de webshop omgetoverd met 5 en 10 en 15 euro items. De keus is enorm van maat 40 t/m maat 58.
Het word groter dan ooit. Met een MEGA grote collectie van Only Carmakoma, Magna en One Size artikelen. See you op www.prachtmaat.nl !!! Of kom gezellig Shoppen in de winkel.

Mega Magazijn Sale

29 Juni 2024

Vliedbergweg 24 in Vlijmen

We houden Zaterdag 29 Juni 2024 weer een MEGA magazijn uitverkoop.. Alles gaat eruit tegen Mega Sale prijzen vanaf 5 EURO. Meer dan 15.000 Plus Size artikelen gaan eruit tegen bodemprijzen. Van maat 40 t/m maat 58. Pracht Maat ruimt op i.v.m. met de grote nieuwe collectie die in aantocht is. 

Let Op: De magazijn uitverkoop is in ons magazijn dus NIET in de winkel.
De winkel en webshop zijn deze dag geloten.

Dit jaar heb je een ticket nodig die je via de website kan reserveren. Dit ticket kost 5 euro. Bij aankoop krijg je de 5 euro retour. Ticket kunnen niet worden geannuleerd. Mannen hebben geen ticket nodig.